Jocuri de vacanţă: Puzzle-uri pe (aproape) toate gusturile


Pentru amatorii de puzzle-uri, Nikelodeon Jigsaw oferă patru galerii de imagini, din desene animate, şi tot felul de opţiuni care fac jocul (atenţie: comercial) mai interesant. Copiii vor fi atraşi de varietatea de imagini, poate nu le va fi uşor să aleagă – dar şi cei mari, mai "nostalgici", vor vrea poate să facă un puzzle.

Odată aleasă o imagine, începe munca de setare a diverselor opţiuni. Piesele pot fi ca la puzzle-urile clasice, sau pot fi patrulatere. Gradul de dificultate dă numărul de piese în care se împarte imaginea, de la 4 la 588, şi bineînţeles mărimea lor. Puteţi de asemenea alege cât de distorsionate să fie piesele, şi dacă să se permită rotirea lor – care se face cu tasta Space. Şi Start! În colţul stânga sus al ecranului aveţi imaginea originală, puteţi alege între trei mărimi de afişare a ei, sau să o ascundeţi. Click-ul pe piesă o ridică, un alt click o lasă jos. Dacă o aduceţi suficient de aproape de piesele cu care se învecinează, se lipeşte de ele.

img45 img46

img47 img48

Din Meniu puteţi alege să fie afişate numai piesele cu margini, dacă şi dumneavoastră preferaţi să începeţi cu ele 🙂 ; puteţi schimba fundalul tablei de joc, pentru o mai bună vizualizare a pieselor, sau doar de variaţie. În partea de jos a ecranului vă apar din când în când anumite indicaţii pentru joc. Puteţi renunţa la un anumit puzzle, şi să îl reluaţi mai apoi. În galerie el va fi marcat cu o piesă de puzzle roşie "ruptă"; odată terminat, va fi marcat cu o piesă albastră – dar îl puteţi oricând relua, poate cu alte setări.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *