Seria „Jocuri de vacanţă” s-a încheiat


Începând de la sfârşitul lunii iulie şi pe perioada lunii august, tot la două zile, Oana v-a oferit recenzii de jocuri. Am rugat-o să se ocupe de o serie "de vacanţă" şi a răspuns pozitiv provocării scriind pentru Dvs aproape 20 de recenzii de jocuri, orientate multe spre copii (doar avem trei! dar Dvs?), dar unele şi pentru noi, cei mari. Pe mine m-a fascinat Dream Chronicles pe care l-am parcurs până la capăt, m-a entuziasmat reîntâlnirea cu Sherlock sub forma lui Insperctor Parker şi mi-a plăcut ca originalitate Peggle. Care au fost jocurile Dvs favorite din această serie? Ne-ar plăcea să vă citim opiniile.

img141

Seria de vacanţă s-a încheiat pentru că, iată, intrăm în septembrie, şi de luni reluăm Buletinul IT. Aceasta înseamnă că vom avea din nou ziua de vineri dedicată jocurilor, când poate Oana ne va mai prezenta câte un joc comercial bun (ritmul va fi poate săptămânal, de la un articol la două zile). Dincolo de recenziile de jocuri comerciale rămânem fani ai jocurilor flash de calitate, dar şi a jocurilor gratuite bune – sperăm să mai descoperim şi să mai scriem despre ele. Mulţumim Oana de serie (şi poate prinzi curaj să scrii şi pe teme… ne-ludice 😉 ).

Iată la final titlurile originale (în engleză) din seria "Jocuri de vacanţă".

 1. Turtle Odyssey II
 2. Flower Shop Big City Break
 3. Secret Keys
 4. Jewels of Cleopatra
 5. Professor Fizzwizzle and the Molten Mistery
 6. Inspector Parker
 7. Dream Chronicles
 8. Secrets of Great Art
 9. Rainbow Mistery
 10. Moorhuhn Kart 2
 11. Peggle
 12. Feeding Frenzy
 13. Magic Inlay
 14. Nikelodeon Jigsaw
 15. Platypus
 16. Puzzle Express
 17. The Walls of Jericho
 18. Zuma
 19. Turtix

Mai toate jocurile de mai sus au o oră gratuită de joc, dar probabil ştiţi deja. Cine vrea mai mult de o oră are două variante: cea legală, a cumpărării, şi… cealaltă… Nu uitaţi, dacă aţi încercat careva dintre jocurile de mai sus, să ne spuneţi – folosindu-vă de facilitatea comentariilor – care v-a plăcut cel mai mult.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

 1. andreea spune:

  N-am ce zice decat ca-i frumos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *