FotoFlexer: editor online de imagini


Da, un alt editor online de imagini. Am mai scris în trecut despre Picnik şi PikiFx. Acum ne oprim la FotoFlexer, care se prezintă foarte sigur pe sine ca "cel mai avansat editor online de imagini din această lume". Uh, nu aş paria pe aşa ceva. Există însă câteva facilităţi care îl evidenţiază, după cum facilităţi care îi lipsesc (evidenţiind competitorii). Cel mai mult mă deranjează la această aplicaţie – flash – spaţiul de desfăşurare. În mod ciudat el este înalt şi nu lat (deşi eu până acum am văzut că toate monitoarele au lăţimea mai mare decât înălţimea… ştiţi excepţii?).

img157

Există şi un mod fullscreen de lucru, dar lăţimea rămâne oricum blocată la vreo 600 de pixeli. Acum să privim partea plină a paharului. Serviciul poate fi folosit şi fără înscriere (care este oricum gratuită, permiţând salvarea şi regăsirea pozelor). Ca surse puteţi să folosiţi una dintre imaginile puse la dispoziţie de FotoFlexer, sau de pe calculator, sau o captură de la webcam, sau orice fotografie dintr-un cont Flickr, Picasa, Facebook (şi lista va creşte)… Există o secţiune demonstrativă unde acum câteva zile a părut în sfârşit un prim material: cum să faci un chip uman să arate a marţian. Ei bine, inspirat de acel tutorial, am încercat şi eu şi nu am găsit la îndemână decât… un tablou clasic.

Am pus mai jos o captură cu manipularea respectivei imagini iar în lateral bările de instrumente pentru a vă face o idee despre facilităţi. Repet: puteţi testa aplicaţia şi fără un cont, adică chiar acum.

img159


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    La adresa PicResize.com este oferit un editor online de imagini, de fapt doua versiuni, una mai veche (versiunea 2.0, se incarca mai repede) care permite scalari si aplicarea a putine efecte, si una mai noua (versiunea 3.0, aceasta se incarca insa mai greu) cu facilitati avansate.

  2. jürgen.toth spune:

    Un alt editor online de imagini care ofera serviciile deja „normale” de lucru asupra imaginilor este accsibil la adresa: http://www.onlinephototool.com/
    O mica piedica este data de suportul de memorare a imaginilor prelucrate doar dupa inregistrarea prealabila pe site.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *