Zoom Book – Templul Soarelui


Zoom Book este un joc gen puzzle, în care o imagine dată se împarte în mai multe pătrate ce mai apoi îşi schimbă aleator locul între ele, misiunea jucătorului fiind aceea de a pune la loc piesele, schimbând două câte două poziţiile pieselor – dând click pe rând pe ele – până când întreaga imagine este refăcută. După care se trece la o nouă imagine, construindu-se treptat o poveste cu un profesor de arheologie pe nume John Miles, care le predă studenţilor despre culturile pre-columbiene, şi o colegă a lui în domeniul arheologiei, Linda Stevens, amândoi împărtăşind pasiunea pentru misterele civilizaţilor străvechi.

img82

Primind o hartă străveche din America Centrală, John pleacă pe urmele comorilor arătate pe hartă, iar Linda rămâne să studieze în continuare. Bineînţeles, există şi personaje misterioase, unele par a-i ajuta, altele par a fi răuvoitoare. Dacă ştiu engleză, sau dacă îi ajută părinţii, copiii pot înţelege mai bine aventura lor, dar jocul în sine poate fi jucat şi independent de aceasta. De la un nivel la altul, piesele devin mai mici, mai multe, tot mai multe dintre ele îşi schimbă locul. Însă cu puţină atenţie la cadrul fix al imaginii şi la piesele care rămân din start la locul lor, jocul nu este dificil.

img83 img84

img86 img85

După ce se joacă modul Story, se deblochează şi alte moduri de joc: Time Mode, Puzzle Mode, Chaos Mode şi Gauntlet Mode. Poate fi selectat şi nivelul de dificultate, de el depinzând cât de multe piese se schimbă între ele. Pot fi adunate pe parcursul jocului diferite puteri speciale, care indică poziţia unei piese, opresc cronometrul, opresc piesele de la a se mai muta sau a se mai diviza – se pare că în celelalte moduri se poate întâmpla şi acest lucru.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Zoom book e un joc super. E vorba de niste puzzle-uri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *