Datoria faţă de mediu (I)


Astăzi Google propune fanilor şi nu numai un week-end pentru curăţenie… nu acasă, ci undeva în comunitate. Cei interesaţi se pot alătura proiectului, o hartă Goole arătând implicarea actuală: Europa de Est nu pare prea interesată. Dar dacă tot suntem la capitolul mediu, mi-am amintit de nişte reclame ale companiei Électricité de France… care de fapt nu fac reclamă la nimic, ci atrag atenţia asupra unor probleme de mediu. Dau de gândit, nu?

img362

"Dacă nu tu, atunci cine?"

img359

img361

img360

img358

via


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Interesanta propunere … si asta tocmai din partea unor companii mari consumatoare de energie (Google doar prin culoarea excesiv alba a site-ului sau, paginile de culoare neagra sunt mult mai economicoase) si mari producatoare de energie din materii fosile (EDF este un mare producator de energie nucleara, uraniul este foarte ecologic?!). Totul se rezuma la imaginea firmelor in public (EDF incearca o astfel de schimbare, chiar nu sunt reclame, mai rau: sunt spalaturi de creier).

  2. radu.capan spune:

    Google – si nu numai Google – sustine ca o pagina cu fundal alb consuma mai putina energie decat paginile cu fundal negru. A se vedea aici. Asta apropo de critica ta, Jurgen. Pana la urma Google cu fundalul alb se pare ca economiseste energie. Desigur, vor exista mereu opinii si opinii, dar am vrut sa pun si „cealalta” opinie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *