De relaxare: Ţine minte cum să le îmbraci


Există o explozie de jocuri "de îmbrăcat" pentru fetiţe. Nu, fetiţele nu se îmbracă cu jocuri, ci ele îmbracă nişte personaje virtuale. Există chiar un sit, DressUpGameSite.com, care conţine zeci de astfel de jocuri. Personal cred că sunt cam lipsite de creier aceste jocuri (ai o fetiţă/domnişoară, uneori doar în chiloţei şi maiou, de te pune pe gânduri dacă nu sunt jocuri pentru pedofili deopotrivă) şi o garderobă plină cu sortimente diferite de cercei, pălării, coafuri, bluze, rochii, poşete, încălţări… Şi tragi cu mouse-ul şi îmbraci personajul. Poate că nu înţeleg eu prea mult modul în care gândesc fetiţele, dar nu mi-aş încuraja fiicele să joace aşa ceva.

Acum câteva zile fetiţa cea mare (nouă ani), m-a întrebat: "Tati, tu ai Google instalat pe calculator?" 😉 Am lămurit-o şi mi-a spus atunci să caut jocul cu fetiţele Bratz. Am căutat cu Google şi a ştiut să mă conducă exact la acest joc. Primul impuls, în baza celor descrise mai sus, a fost să îi spun să caute ceva mai inteligent, dar i-am dat o şansă. Aşa am ajuns să scriu acum despre acest joc, la sugestia ei, dat fiind că jocul are un element care îl scoate din rândul celor la care nu îţi trebuie creier, ci doar muşchi la mână să tragi cu mouse-ul hainele. Să vedem deci despre ce este vorba.

Dragi fetiţe: aveţi patru păpuşi Bratz pe care trebuie să le îmbrăcaţi rapid, căci probabil merg la ceva petrecere. Ele ştiu exact cum vor să fie îmbrăcate, dar sunt mai împrăştiate – ca voi? – şi nu ştiu unde şi-au pus hainele. După ce aţi ales o păpuşă veţi avea câteva secunde pentru a vedea cum doreşte să se îmbrace. Apoi veţi avea exact 75 de secunde pentru a o îmbrăca după dorinţa ei, căutându-i hainele prin cameră. Că veţi căuta prin cutii, prin sertarele dulapului, noptierei, patului, este evident, dar – ca să nu credeţi că jocul nu are rezolvare – vă sugerez să căutaţi şi sub covor (în două locuri chiar). Dacă nu vă amintiţi cum trebuie să se îmbrace, puteţi da click pe una dintre cele trei versiuni mici unde scrie Snap Shot. Preţ de câteva secunde veţi revedea păpuşa îmbrăcată aşa cum doreşte, apoi reveniţi în camera dezordonată. Reuşiţi să ţineţi minte cum era îmbrăcată? Aceasta e marea provocare! Succes!

img366 img367

img368 img370

Dornice de joc? Daţi click aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *