Doar azi gratuit: StarBurn şi Arctic Quest 2


img386Oferta de astăzi de la GAOTD include un program pentru inscriţionat CD-uri şi DVD-uri, şi un joc din familia "inlay puzzles". Nu am testat nici una dintre oferte dar am considerat că semnalarea ar putea fi utilă. Despre program am căutat informaţii pe situri mai mari precum Download.com, SnapFiles.com sau SoftPedia.com. Nimic… doar un alt produs al aceleiaşi firme şi neclar de asemănător, prezentat de SoftPedia: StarBurn 9 ’Evolution’. Pentru a adânci mai mult neclarităţile, încercând să comand produsul de pe situl producătorului am văzut la preţ: FREE. Una din două: sau astăzi au pus acest "preţ" fiind oferta GAOTD, sau GAOTD încurcă puţin borcanele (scriind 50usd).

În concluzie nu am prea multe de spus despre program şi nu ne rămâne decât să credem (sau nu) pagina programului, care prezintă o listă lungă de facilităţi. Gama acoperită este mai largă decât la programele obişnuite: CD/DVD/Blu-Ray/HD-DVD. Programul este compatibil atât cu Windows XP cât şi cu Windows Vista. Are 11MB şi poate fi descărcat de aici.

Jocul zilei este Arctic Quest 2. Este una dintre numeroasele implementări din familia "inlay puzzles". În acest tip de jocuri aveţi o suprafaţă neregulată de acoperit din bucăţi care vă vin ca pe bandă rulantă. În acest joc ele cad parcă din cer, şi dacă le prindeţi din aer aveţi puncte suplimentare. Dacă nu, cad în apă aşteptând să fie folosite. Desigur, provocarea vine din aşezarea cu cap a pieselor mici pe suprafaţa care trebuie acoperită, astfel încât să nu se umple apa cu cele neutilizate (încă). Există şi o poveste care justifică jocul: fiul Regelui Zăpezii vrea să continue planurile tatălui lui – dejucate în primul joc – de a transforma planeta într-o închisoare de gheaţă pentru toate creaturile. Dvs, rezolvând puzzle cu puzzle (100 în total plus 10 nivele bonus) veţi elibera animalele şi zădărnici planurile malefice.

Există şi o versiune online a acestui joc, evident cu un număr mic de nivele, demonstrativ. Excelent, pentru că astfel puteţi testa jocul pentru a vă face o opinie. Dacă vă place, îl puteţi descărca de aici (16MB). Capturile de mai jos sunt din versiunea online dar care foloseşte aceeaşi grafică cu jocul original.

img387

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *