Aventurile Super Văcuţei


Au terminat cumva copiii Dvs. jocurile cu Ozzy şi Turtix, şi le e dor de acest gen de aventuri? Iată un nou personaj pe care îl pot îndrăgi la fel de mult: Super Cow. Este acelaşi gen de joc (şi tot comercial), în care trebuie să alerge, să culeagă monede, comori, pietre preţioase, să sară în cap – o dată sau de două ori, depinde de mărime – la diverse animale duşmane: melci, câini, porci, păsări… În general scopul unui nivel este pur şi simplu de a găsi poarta de ieşire, la altele însă se cere să fie distruse toate animalele pentru ca poarta să se activeze.

img97

Din păcate, povestea care stă în spatele jocului nu am înţeles-o, căci introducerea se derulează prea rapid. Acţiunea se petrece undeva la o fermă, decorul fiind foarte atractiv, cu case, flori, pomi; lifturile care te ridică sunt construite din bârne… Din când în când butoaie blochează calea, dar dacă sari pe ele, apar flori în locul lor şi poţi trece. Sunt şi aici zone secrete de descoperit, şi trofee pe care le poţi câştiga dacă ai reuşit anumite performanţe. Poţi culege şi vieţi – inimi roşii – şi îţi poţi reface energia dacă găseşti pomi încărcaţi cu fructe. Sărind în sus fructele cad din pom, şi le poţi mânca.

img98 img99

img100 img101

La sfârşitul unui set de nivele, apare un animal mare care trebuie distrus, sărind de multe ori în capul lui. Există şi un dialog între Super Cow şi animale ce par a fi prietene, dar din nou se derulează rapid. Noroc cu jurnalul pe care îl ţine, din care ne mai putem da seama ce se întâmplă. Poate fi ales din urmă oricare dintre nivele pentru a fi rejucat, cu costul reducerii scorului la 0. Succes în a o ajuta pe Super Cow să îşi atingă scopul, oricare ar fi acesta. Aventura contează!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (11 evaluări, media: 4,64 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *