De relaxare: Conduceţi bila


Săptămâna trecută v-am propus să conduceţi vaca. Astăzi, după un joc gratuit, unul comercial, iată şi unul flash, în care trebuie să conduceţi o minge. Jocul este produs de tânărul Tyler Sticka, pe situl căruia putem găsi jocul la această pagină din portofoliu.

Aflăm de acolo că jocul a pornit ca un exerciţiu de implementare a gravitaţiei în flash, folosind ActionScript. De aceea autorul a inclus şi câteva stadii intermediare ale jocului (dar din păcate nu şi fişierele sursă). Jocul din joacă s-a dovedit rapid un succes (jocul săptămânii pe GameGarage) şi de atunci s-a răspândit pe sute de situri de pe internet. L-am preluat şi noi ca să nu trebuiască să părăsiţi această pagină 🙂 .

Aveţi 33 de nivele la care să le daţi de cap. Fiecare are parolă, aşa că notaţi-o de fiecare dată când aţi terminat un nivel dacă nu doriţi să îl repetaţi.

Obiectivul este să conduceţi bila de sus până în destinaţia de jos, fără să o scăpaţi în apă (sau ce vor să reprezinte „valurile” de jos). Pentru aceasta vă folosiţi de nişte paliere ce pot fi trase cu mouse-ul, şi tot cu mouse-ul şi înclinate. Desigur, o să apară pe parcurs obstacole, altfel ar fi fost prea uşor…

Încercaţi jocul şi pe tot ecranul.

Succes! Dacă aţi ajuns la nivelul 33 indicaţi-ne în comentarii parola pentru cei blocaţi pe drum…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *