Doar azi gratuit: MemoryCleaner şi Art Mahjongg


GAOTD oferă astăzi gratuit un joc cât se poate de clasic: Mahjongg. Art Mahjongg poate fi descărcat de aici (20MB) iar pagina pe situl producătorului este aici. Ca mai orice joc Mahjongg oferă câteva seturi de piese şi diverse aşezări (layout-uri). Dacă nu aveţi instalat acum vreun joc de acest gen, puteţi profita de această ofertă.

img11

Programul zilei se numeşte MemoryCleaner, în mod normal costă 20usd, dar astăzi este gratuit (descărcaţi-l de aici, 1,7MB). Nu am găsit pe net prezentări (obiective) prea entuziaste legate de acest program, astfel că, din nou, merită instalat dacă nu aveţi deja instalat ceva similar şi dacă – evident – aveţi nevoie. Ce face programul? Oferă un management mai bun al memorie, golind periodic memoria RAM de informaţiile de care nu mai este nevoie; şi la cerere se poate elibera o anumită cantitate de RAM. Situl producătorului îl găsiţi aici.

img12 img13

img14

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *