Eliminaţi bilele!


Doar în filme am văzut jocul acela în care copiii au diferite bile colorate, şi dau cu alte bile în ele pentru a le scoate din spaţiul de joc – cred că cel care câştigă ia şi bilele scoase de el din joc. Mythic Marbles este în genul acesta, dar bineînţeles nu se desfăşoară în curtea bătătorită, ci pe ecranul calculatorului, pe un fundal ca de lemn. Bilele frumos colorate pe care trebuie să le scoateţi din spaţiul de joc sunt aranjate în diverse configuraţii, şi dispuneţi de 8 bile, toate amplasate în partea de jos a ecranului, cu ajutorul cărora trebuie să le eliminaţi pe celelalte, la final trebuind să vă rămână cel puţin o bilă a Dvs în joc.

img107

Puteţi selecta cu care bilă să trageţi, direcţia în care să meargă, şi, din partea stângă a ecranului, puterea loviturii. Dacă bila cu care aţi tras nu iese din ecran, se întoarce lângă celelalte ale Dvs. Unele bile de pe ecran sunt statice, altele se mişcă după o anumită traiectorie. Există diverse obstacole, de care dacă se lovesc, bilele ricoşează. De asemenea, există zone de teleportare, precum şi "găuri negre", care atrag atât bilele ce trebuie eliminate cât şi pe ale Dvs. Dacă nu reuşiţi să eliminaţi toate bilele înainte de a le pierde pe ale Dvs, puteţi reîncerca nivelul, dar pierdeţi o viaţă. Pentru o anumită perioadă, unele dintre bile strălucesc, şi dacă reuşiţi să le eliminaţi atunci, obţineţi diverse bonus-uri: obstacolele să devină transparente şi bilele să treacă prin ele, bile în plus sau bile cu puteri speciale cu care să trageţi, vieţi în plus…

img108 img109

img110 img111

Puteţi să alegeţi modelul setului Dvs de bile, pe parcursul jocului având tot mai multe opţiuni. Ca la multe alte jocuri, nivelele odată jucate în modul Adventure le puteţi relua în modul Arcade – Single play. La finalul unui set de nivele vă confruntaţi cu câte un maestru, având şi el acelaşi număr de bile cu Dvs şi dispuse simetric. Dacă i-aţi învins, puteţi resavura victoria în modul Arcade – Challenge. Succes pe parcursul celor 100 de nivele ale jocului!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *