Fotografiile Yanei Bondareva


M-am delectat zilele trecute vizitând portofoliul de fotografii ale unei persoane (presupun de gen feminin şi de origine rusă – dar sunt doar presupuneri) pe nume Yana Bondareva. Mai jos aveţi câteva fotografii care sper să vă convingă să daţi click pe linkul anterior. Toată galeria este realizată în flash, cu coloană sonoră, făcând şi mai plăcut şederea în respectivele pagini. Apoi mi-am dat seama că de fapt situl foloseşte un produs flash (comercial 🙁 ) pe numele lui ImageVue. Costă 54usd dacă doar afişaţi imaginile, 150usd dacă şi faceţi bani din prezentarea lor. Un demo găsiţi aici. Interesant produsul şi foarte potrivit pentru fotografii care vor să îşi expună lucrările.

img109 img110

img111 img112


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. -Hawkeye- spune:

  Un email, unde l-as putea trimite ?

 2. radu.capan spune:

  E vorba de un email la autoarea fotografiilor? Daca tii mouse-ul deasupra la Contact in pagina cu portofoliul va apare si adresa de email.

 3. -Hawkeye- spune:

  Nope, nu la ea ma refeream, ci la programul respectiv. Vreau sa scap de o licenta si nu stiu unde s-o trimit. Eu oricum nu folosesc programul.

 4. Agkelos spune:

  Superbe fotografiile! Merci de link!

  Parca mi-a mai venit cheful de fotografiat. Abia astept sa vina weekendul sa-mi iau aparatul de fotografiat in spate si sa ies putin pe afara 😀


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *