Doar azi gratuit: BufferZone Security Pro


Dacă instalaţi frecvent programe din surse nesigure, sau dacă navigaţi frecvent pe situri nesigure, sau dacă deschideţi adesea emailuri nesigure… pe scurt, dacă trăiţi periculos dar v-aţi dori totuşi securitatea asigurată, atunci merită să profitaţi de oferta de astăzi de la GAOTD. BufferZone Pro este oferit astăzi şi doar astăzi gratuit. Principiul programului este simplu (de explicat, greu de implementat): se crează o zonă virtuală în calculator în care se fac instalările, astfel încât orice virus sau problemă ar genera un program/sit/email, nu vor afecta întreg sistemul.

img136

BufferZone asigură o protecţie automată şi magică, sau automagică după cum spun ei. Trebuie făcută diferenţa între programe gen antivirus şi/sau firewall, pe de o parte, şi programele de virtualizare, pe de altă parte. Dacă vă amintiţi, în trecut am prezentat un program gratuit, Sandboxie, care permitea la fel execuţiile într-o "cutie de nisip" izolată de sistem. Avantajul zonelor virtuale este că, spre deosebire de antiviruşi sau firewall, nu au nevoie de actualizări periodice: este vorba pur şi simplu de un spaţiu izolat unde orice s-ar întâmpla nu afectează sistemul de operare; nu se pot şterge sau infec fişiere, nu există acces periculos spre harddisk. E ca şi cum astfel de programe ar "rupe" o bucăţică de harddisk pentru spaţiul virtual, totul întâmplându-se acolo.

Dacă doriţi o prezentare mai detaliată vă recomand pagina producătorului. Programul are aproape 8MB.

img137

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:
– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Constantin spune:

    Buna seara. De mult am nelamurirea aststa si am vrut sa scriu sa ma lamuriti si pe mine: cite odata as lua si eu cite un program gratuit de la „doar azi gratuit”. Din pensia mea nu voi trai ziua cind sa i-mi permit sa cumpar un program cu licenta si cum spuneam apas acolo, imi apare urmatorul ecran si vad ca respectivul articol a fost scris in octombrie si la mine a aparut in posta azi. Care este explicatia?
    Cu bine, Constantin Dan.

  2. radu.capan spune:

    Ofertele sunt valabile 24 de ore. De la 10 dimineata pana a doua zi la 10 dimineata. Totul este sa cititi articolul nostru IN TIMP UTIL. Daca azi cititi un articol despre o oferta de acum o saptamana/luna/an, evident ca nu mai e valabila. Pentru a fi la curent cu ce e nou va puteti abona chiar pe GiveAwayOfTheDay.com prin email, sau la noi, la CNet.ro, prin email (evident exista si optiunea RSS). Atunci veti fi notificat in timp util.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *