Doar azi gratuit: Puzzle Mania – Chronicles of Unicorn


Astăzi GAOTD oferă gratuit un joc pentru amatorii de puzzle-uri: Puzzle Mania – Chronicles of Unicorn. Fără împuşcături, fără aventuri, ci o ocupaţie pentru pasionaţi de jocurile calme. Şi pentru ca să nu adormim în timpul jocului 😉 există o poveste care să ne menţină atenţia, iar în plus dificultatea creşte nivel după nivel.

img252

Aşa după cum ne-am aştepta şi după cum arată şi capturile de mai jos, e vorba de un puzzle clasic, în care misiunea noastră este să reconstituim nişte imagini. Totul este învăluit într-o poveste cu un unicorn (nu am reţinut detaliile) făcut prizonier pe ceva tărâm şi care trebuie eliberat. Dar mai întâi avem nevoie de opt totemuri, care se obţin rezolvând câte o suită de puzzle-uri. De la un totem la altul dificultatea puzzle-urilor creşte prin numărul de piese (şi poate, e doar prezumţie, viteza cu care vin). Am jucat doar primele nivele (acum continuă copiii) şi vă pot spune despre ele: piesele vin pe bordura tabloului, de sus-stânga, pe jos, înspre colţul din dreapta-sus. Piesele se trag cu mouse-ul pe poziţiile corespunzătoare: dacă e bine, semitransparenţa dispare lăsând să se întrevadă tabloul original. Există diverse piese speciale: unele îngheaţă timpul, altele atrag piesa corectă ş.a. Începe calm şi prinde viteză. Cum e la sfârşit… nu ştiu, dar dacă vă interesează astăzi jocul e gratuit. Grafică frumoasă, atmosferă de basm… fetiţele – dar nu neapărat doar ele – îl vor îndrăgi imediat. Este un joc realizat bine, nu unul de doi lei – merită să îl vedeţi.

Un scurt material video despre joc găsiţi aici. Daţi click acolo pe Watch Video pentru a vedea jocul înainte de a-l instala.

img253 img251

img255 img254

Atenţie: jocul este comercial. Astăzi este oferit gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *