Salvaţi pinguinii!


Vă mai amintiţi de simpaticul joc "Lemmings", în care trebuia să conduceţi o "armată" de omuleţi dintr-un loc într-altul, punându-i să sape, să construiască scări, să explodeze… Jocul Penguins! de asemenea simpatic şi captivant, are aceeaşi idee, de data aceasta trebuind să conduceţi pinguini. Şi facilităţile care vi se oferă pentru a-i ajuta sunt altele: trambuline, arcuri de sărit, tunuri, lansatoare…

img118

Acţiunea are loc de-a lungul a mai multe nivele, în diferite contexte cum ar fi Jungla Mayaşă, Satul Elefanţilor, Peştera Liliecilor sau Arena Delfinilor. În general dispozitivele odată amplasate mai pot fi mutate, rotite, numai dacă nu este vorba de exemplu de lansator, care odată folosit l-aţi pierdut. Puteţi culege monede şi diverse cadouri, şi uneori va fi nevoie să puneţi un pinguin să acţioneze o manetă, care va roti unul dintre dispozitive. Ca şi la "Lemmings", un indicator din partea de jos a ecranului vă arată cât de mulţi pinguini aţi salvat deja, şi poziţia celorlalţi.

img121 img119

img120 img122

Puteţi relua un nivel de la început. Deşi în mod normal ar trebui să puteţi rezolva eventualele plasări incorecte ale dispozitivelor şi fără restartare, poate fi nevoie de ea dacă cumva pinguinii cad în afara ecranului, ajungând într-o cuşcă. La începutul fiecărui nivel vi se dau indicaţii legate de noutăţile din nivel. De cumpărat puteţi cumpăra dispozitive noi, nivele noi, imagini şi sunete, dar şi costume haioase pentru pinguini pentru atunci când folosesc trambulina.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *