De relaxare: Balanţa cu greutăţi


Cât de bine vă pricepeţi la greutăţi, să le "cântăriţi" din privire? Iată ocazia să vă testaţi această capacitate, prin jocul Mass Attack, în care aveţi o balanţă cu două talere, câteva greutăţi date, de o parte a balanţei, pe care trebuie să le echilibraţi cu un număr limitat de greutăţi şi cu o anumită marjă de eroare.

img298

Ţinând apăsat mai mult sau mai puţin timp butonul stânga de la mouse, puteţi "construi" o greutate-bilă mai mare sau mai mică, ce atunci când lăsaţi butonul, cade pe taler. La greutăţile-bile date vi se afişează la început greutatea, în ce unităţi o fi ea, iar la greutăţile Dvs, după ce aţi lăsat mouse-ul. Aceste unităţi vă ajută puţin în plus să vă orientaţi (dacă staţi foarte bine cu memorarea numerelor). Puteţi pune pe ambele talere greutăţi, dacă aţi dezechilibrat la un moment dat prea mult balanţa. Fiecare nivel are câte patru stadii; dacă eşuaţi la unul dintre aceste stadii, nu trebuie să reluaţi tot jocul, ci doar de la începutul nivelului la care sunteţi.

img299 img300

Dificultatea – care creşte de la un nivel la altul – constă în faptul că marja de eroare, adică numărul de unităţi în plus sau în minus pe care le pot avea talerele unul faţă de altul, este tot mai mică. De exemplu, la primele trei nivele scade de la 5 la 3 şi apoi la 1. Mai apoi, numărul de greutăţi pe care le puteţi pune Dvs sunt limitate: la primele trei nivele aveţi voie să puneţi 3 greutăţi, iar de la nivelul 4 doar 2. Şi jocul se complică mai departe (am ajuns doar la nivelul 5). Dar cred că vă va prinde, şi veţi deveni tot mai experţi, reuşind tot mai mult să echilibraţi perfect talerele!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *