La CNet.ro acum un an: octombrie 2006


S-a mai încheiat o lună aşa că aruncăm din nou o privire spre articolele de acum un an: mai exact cele din octombrie 2006. A fost luna în care Google a cumpărat YouTube. După un an YouTube a rămas şi e clar că va rămâne un produs independent, din care în curând Google ar urma să scoată mai mulţi bani prin reclame "deasupra" clipurilor video. Va fi deasupra ca un layer peste clip sau chiar deasupra ori lângă clip? Rămâne de văzut. A fost totodată luna în care Google lansa Docs & Spreadsheets, produsul devenit acum simplu Google Docs de când a apărut şi aplicaţia pentru prezentări (iar mai nou întreg pachetul este disponibil în română). Nici Microsoft nu a stat cu mâinile în sân în octombrie anul trecut, lansând Internet Explorer 7.

Să vedem acum care dintre articolele noastre au atras mai mult atenţia. Este puţin ciudat, dar mulţi ajung pe CNet.ro căutând cuvântul "muzică clasică". E îmbucurător că se caută aşa ceva şi e o pură întâmplare că se ajunge pe un sit dedicat tehnologiilor. Dar adevărul este că referinţa oferită în acel articol, spre directorul Wikipedia de muzică clasică, este o referinţă excepţională. Urmează în top un articol de-al pr. Cristian despre VoIPdiscount, unul al lui Jurgen despre soluţii pentru descărcarea clipurilor video de pe situri populare, şi două articole ale lui Andrei – sperăm că toţi aceşti colaboratori vor mai reveni cu articole pe CNet.ro 🙂 .

Aş mai remarca articolul clasat – ca număr de lecturi – pe locul 9, despre CCleaner. Acest program a evoluat lună de lună (trecând de versiunea 2.0 între timp) şi dacă nu aţi ştiut de el sau nu l-aţi folosit vreodată vă recomand articolul cu pricina.

img301

Şi acum topul octombrie 2006.

  1. Muzică clasică gratuită (9857)
  2. Telefonie gratuită cu VoIPdiscount.com (3234)
  3. Download clipuri video (2688)
  4. Virtual Dub: editare video la minut! (1954)
  5. Theophilos, sau Biblia în format electronic (1887)
  6. Vă plac animalele mici? (1855)
  7. WordPress 2.0.5 – Ronan (1502)
  8. Alternative la Windows Explorer (1294)
  9. CCleaner – mătura de care aveţi nevoie (1033)
  10. Video-tutoriale despre WordPress (1028)

Dacă vreţi să vedeţi lista tuturor articolelor din luna octombrie 2006 daţi click aici.

PS: În ultima zi a fiecărei luni vom include un top al celor mai citite articole de acum un an, o ocazie de a vă aminti articole mai vechi care au strâns un număr mare de lecturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *