Sprite Backup v 6.10


O mică unealtă care vă ajută sa nu „pierdeţi” din setările/programele pe care le îndrăgiţi. Trei motive pentru care a-ţi alege Sprite Backup ar fi:

  • Modalitate de uprade unică a device-ului – Restaurează pe un device sau după un upgrade de ROM (instalare de Windows)
  • Suportul pentru encriptarea cardului de memorie pe Windows Mobile 6 – Accesează toate datele tale după hard reset
  • Backup automat full a device-urilor în standby – Nu pierde fişierele de backup cu device-ul tău.

image

Ce îmbunătăţiri aduce versiunea 6? Printre cele cu care mulţi dintre noi ne-am obişnuit (sau cei care utilizează frecvent această aplicaţie), aceasta din urmă vine cu suportul pentru toate tipurile de windows (2003, 2003se, wm5, wm6) şi de asemenea, şi pentru smartphone; backup nou pe un server FTP – acum suportă backup remote pentru protecţie; backup către PC – protecţie mărită la backup-urile device-urilor in standby; Manager Sprite PC – instalare uşoară & şi protecţia datelor instant; Explorer Sprite – o unealtă pentru PC pentru vizualizarea şi extragerea fişierelor de backup; extragerea fişierelor de backup – restaurează backup fără reinstalare; programare periodică automată a backup-ului – asigură protecţia datelor; managementul automat al fişierelor de backup – optimizează spaţiul de pe card utilizat; operaţii de restaurare şi backup full & customizat – oferă control total.

image

Costul acestei aplicaţii este de 29,9 USD iar versiunea LITE (extrase anumite module din aplicaţie) este la preţul de 19,95 USD. Pentru o variantă  trial, puteţi descărca de aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *