Doar azi gratuit: Jacks Bouldermatch


Nu am mai prezentat de ceva vreme din oferta GAOTD. Vă amintesc că o puteţi consula zilnic din această pagină de pe CNet.ro (dar de pe situl original puteţi lua fluxuri RSS şi/sau abona prin email). Programul zilei nu mi-a atras, dar jocul cred că va place la mulţi copii. Jacks Bouldermatch face parte din categoria boulderdash, iar dacă aţi ratat oferta specială, iată pe Caiman o listă de jocuri gratuite din această "familie".

img555

Pe scurt despre ce este vorba? Aveţi un personaj, Jack, care o prietenă avidă după diamante. Pentru aceasta Jack porneşte la cules de diamante, dar lucrul în mină este periculos. Piesele aflate deasupra, dacă nu au ceva să le ţină, pot să îi cadă în cap. Şi ca lucrurile să nu fie prea simple, jocul include diverse elemente ce fac provocarea mai mare: diverşi duşmani, piese izolate în anumite zone delimitate pentru care ai nevoie de chei, bombe şi altele. L-am testat puţin şi două ar fi concluziile: 1) grafica şi muzica sunt acceptabile, adică chiar bune, plăcute; 2) jocul nu este foarte uşor, chiar primul nivel fiind destul de complex (ca să nu mai spun de următoarele). Pentru copiii mici poate fi frustrant, dar pentru cei mai mărişori o ocazie de a-şi mai pune materia cenuşie la lucru.

img556 img557

Atenţie: jocul este comercial. Astăzi este oferit gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *