iGO pentru PPC


Cred că toată lumea acum e oarecum familiarizată cu navigaţia GPS. Momentan, la noi în ţară iGO e cea mai dezvoltată aplicaţie care conţine harta României detaliată. Nav N Go a lansat ultima versiune a softului de navigaţie GPS la CeBIT 2007 în Hanovra. iGO my way 8 reprezintă o trecere la tehnologia 3D pe device-urile care suporta acest tip de software (PPC-uri). Poate afişa elemente topografice texturate şi umbrite, în concordanăţă cu modelele clădirilor 3D, oferind o vizualizare cât mai realistică.

image 

Navigaţia a cunoscut dezvoltări uimitoare în ultimii ani. Nu de mult timp, doar câţiva erau familiarizaţi cu aplicaţiile GPS, dar astăzi milioane de oameni folosesc sateliţii de navigare zilnic. Misiunea NavNGo Navigation Solutions este de a dezvolta softuri cu interfaţă prietenoasă care să ajute la utilizarea acestei tehnologii. Soluţiile de navigaţie portabilă urmăresc să permită ghidarea pe drum cât mai precisă. Numele iGO my way este familiar oricărei companii specializate în navigaţie. Avantajele oferite de acest soft de navigaţie a trezit interesul tuturor comercianţilor de device-uri într-o perioada scurtă.

Ce ne ofera variantă iGO my way 8? Terenuri şi oraşe prezentate în 3D! Viziunea tridimensională a hărţilor este în continuu progres. Sunt incluse deja elemente topografice şi modele de clădiri care fac experienţa mai realistă. Pentru moment doar câteva oraşe au hartă 3D, dar numărul lor este în creştere. iGO my way oferă indicaţii audio utile în trafic. Sistemul de navigaţie distinge acum mai bine între curbele strânse şi cele largi. Interfaţa are acum două moduri de funcţionare: pentru începători şi pentru experţi. Şi dacă pentru moment aplicaţia poate doar să ofere indicaţii audio, se lucrează ca în versiunile următoare să poată să şi accepte comenzi vocale.

image  image

Momentan aplicaţia este în faza beta, şi nu s-a stabilit încă un preţ pentru ea.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *