Doar azi gratuit: Marin Life şi Magic Ball 2


La început de decembrie poate că ne-am fi aşteptat la un screensaver cu iarnă, om de zăpadă, clopoţei… Dar uite că GAOTD a decis să ofere astăzi gratuit un screensaver mult mai cald: Marin Life 3D Screensaver (15MB). Este un alt produs AstroGemini, producător ale cărui screensavere au mai fost oferite de-a lungul timpului gratuit pentru 24 de ore. Practic cu acest screensaver vă puteţi transforma calculatorul în… acvariu 🙂 , spre deliciu copiilor (dacă îi aveţi).

img615

Screensaverul este suficient de viu colorat, are peşti de diferite specii, ba chiar şi o broască ţestoasă, şi o muzică plăcută. Singura problemă ar putea veni eventual dinspre placa video: dacă nu este suficient de puternică peştii se vor deplasa… prin salturi, şi nu lin. Dacă ştiţi că aveţi o placă video slabă probabil deja evitaţi orice screensaver 3D.

Tot copiii se vor bucura şi de o revenire. Magic Ball 2 a mai fost oferit, apoi Magic Ball 3, şi nu ştiu de ce acum GAOTD se întoarce la Magic Ball 2 (8MB). Tocmai pentru că jocul este cunoscut şi am mai scris despre el, nu

magicball2 magicball3

Şi pentru că screensaverul ne duce cu gândul la frumuseţile mediului marin, nu închei amintind limitere ofertelor GAOTD ci cu un material video excelent.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *