PocketCM Keyboard pentru PPC


Versiunea actuală: 0.12. Gratuit. Cerinţe de sistem: PPC/Support pentru device-uri VGA.

PocketCM Keyboard este o aplicaţie ce permite folosirea tastaturii utilizând degetul (şi nu stylusul – „pixul”). Mulţi ne-am dorit pe aceste PPC-uri să putem scrie SMS cum făceam şi pe vechile terminale GSM, adică din mers, mai rapid, să nu stăm să distingem tastele de pe touchscreen cu stylus-ul. Acum cu această aplicaţie, totul devine simplu. Printre alte facilităţi ne sunt oferite şi scroll-ul în lista de contacte, apelarea acestora sau editarea lor.

image

Caracteristici:

  • Poate fi folosită cu degetele
  • Sugerează cuvinte bazate pe poziţionarea literelor
  • Va declanşa tasta când vei înlătura degetul de pe ecran, nu când vei apăsa
  • Este customizabil
  • Este un SIP (Session Initiation Protocol) standard al Windows Mobile, astfel pentru a o utiliza va trebui să o selectezi ca metodă implicită, deci poate fi folosită aproape în oricare altă aplicaţie
  • Această aplicaţie este dezvoltată lunar, şi oferită ca aplicaţie freeware pentru toţi utilizatorii PPC-urilor. Eu consider o aplicaţie extrem de utilă şi de practică în acelaşi timp, singurul impediment fiind acela de a ne pune un „memento” la începutul fiecărei luni pentru a descărca noul update, altfel ne trezim că deodată dispare această tastatură, şi apare cea iniţială, datorită valabilităţii acesteia.

Ce aduce nou versiunea 0.12?

  • Opţiuni adăugate  pentru a seta decalajul pentru feedback
  • Corecturi la erori anterioare: poziţionarea feedback-ului în PocketCM; uneori preferinţele nu se salvau bine;
  • Creşterea performanţei

Aplicaţia o puteţi descărca de aici şi se găseşte în varianta cabinet.

N.B. Pentru cei care nu ştiu încă cum se instalează aceste fişiere cabinet (ce au ca extensie .cab), se copiază pe memoria telefonului sau pe card (de preferat pe card, pentru a nu ocupa spaţiu inutil), şi se rulează cu file explorer (sau altă aplicaţie de genul file explorer, ce va ajuta la găsirea fişierelor dorite).

P.S. Pentru suport VGA, descărcaţi un skin VGA . Dezarhivaţi fişierul din arhivă, şi copiaţi-l în directorul PocketCM Keyboard (directorul se găseşte ori pe memoria telefonului, ori pe card – în funcţie de cum a-ţi selectat la instalarea cab-ului; ex: \program files\pcmkeyboard\ )


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *