Zoho Sheet 2.0


Zilele acestea Zoho şi-a actualizat produsul gen MS PowerPoint, numindu-l acum Zoho Show 2.0. Arată mult mai bine – asta dacă aţi folosit versiunea anterioară. Iar acum este şi mai înaintea produsului echivalent de la Google. Încă de la lansare veţi sesiza existenţa mai multor teme ca puncte de start.

img748

img749

Ajunşi în aplicaţia propriu-zisă veţi sesiza că într-adevăr schimbarea este dramatică. Mult mai mult Ajax şi o interfaţă mult mai bogată. Seamănă mai mult cu aplicaţia desktop, rămânând însă o versiune simplificată… ceea ce va conveni în fapt multora, care nu folosesc tot ceea ce oferă PowerPoint. Există mult mai multe forme (shapes) la dispoziţie şi sistemul de proprietăţi (properties) a elementelor este foarte reuşit şi practic. Da, nu sunt încă animaţii şi nici sunete, dar există alte avantaje: ai prezentările oriunde mergi şi este internet, dar mai ales o prezentare poate fi mult mai uşor realizată în echipă.

Aş putea să iau noutăţile şi să le prezint una câte una dar (e perioada sărbătorilor! aşa că) prefer să las să vorbească chiar Zoho despre noutăţi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *