GAOTD: triplă ofertă gratuită


Astăzi GiveAwayOfTheDay oferă nu două ci trei produse gratuite. Mai întâi este Chameleon Desktop (sub 2MB) un program despre care am aflat de mulţi ani de pe VladStudio.com, rusul Vlad fiind cel care i-a conceput interfaţa. L-am descărcat cu nerăbdare dar cred că aveam expectanţe prea mari aşa că sunt puţin dezamăgit. Programul este oricum simpatic, permiţând să aplicaţi diverse efecte wallpaperului curent. Dar la fel de bine puteţi face aceste modificări / aplica efecte din editoare grafice precum GIMP sau altele.

img52

În mod neobişnuit, astăzi GAOTD oferă nu unu ci două jocuri. E vorba de Destiniy Architect (16MB) – despre care am mai scris luna aceasta aici – şi Flowers Story: Fairy Quest (14MB). Acesta din urmă este din seria de jocuri match-three dar include şi alte mini-jocuri şi are în total 90 de nivele. Nu l-am testat, dar fanii genului ar putea fi tentaţi să o facă. Nici unul dintre jocuri nu este extraordinar, dar fiecare poate oferi momente de relaxare dacă cumva se anunţă zilele următoare mai liniştite pentru Dvs.

img53 img54

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro (vezi aici) pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Dick Tseeonar spune:

    Expectanţe = Aşteptări

    Wallpaperului = Tapetului

  2. radu.capan spune:

    Cred că cititorii acestui sit nu aveau nevoie de „traducerile” de mai sus, dar dacă Dvs doriţi… fie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *