Zona de administrare WP


Recent am aflat de situl WeLoveWP.com – subscriu! subscriu! şi mie îmi place WP la nebunie – şi m-am decis să îl urmăresc. Ieri de exemplu au publicat un articol în care prezintă 40 de situri WordPress, selectate ca design. Multe arată bine, dar majoritatea, dacă nu toate, sunt creaţii ce nu sunt puse la bătaie, adică nu pot fi descărcate. Rămân deci doar o sursă de inspiraţie… Dar sunt şi câteva teme descărcabile, create chiar de autorii sitului WeLoveWP. Una o vedeţi în captură mai jos: prea închisă pentru gusturile mele.

img99

Dar ceea ce doream eu să semnalez astăzi este un articol din 28 decembrie despre teme pentru… zona de administrare a WP! Da, este zona pe care doar noi, cei care administrăm siturile, o vedem cel mai adesea, dar noi nu merităm ceva mai… estetic? Eu de exemplu folosesc Advanced Admin Menus, un plugin WP care nu schimbă radical zona de administrare, dar face meniurile mult mai uşor de folosit. Dacă doriţi o schimbare mai dramatică a temei pentru back-end, WeLoveWP a publicat un articol cu 9 soluţii. Vedeţi mai jos trei variante, a doua semănând mult cu Digg.com. În caz că v-aţi săturat să vedeţi zi de zi acelaşi design în partea de administrare, atunci puteţi găsi în articolul indicat nişte variaţiuni frumoase.

img100

Cugetaţi însă de două ori înainte să acţionaţi odată. Desigur, nu "stricaţi" nimic instalând o temă pentru back-end, dar să nu uităm că peste câteva săptămâni vom avea WordPress 2.4! Şi acesta se pare că va aduce schimbări inclusiv de design la zona de administrare. Inclusiv de colorit, trecându-se pe portocaliu. Încă se mai lucrează – evident – dar versiunile intermediare ne dau deja o idee despre ce ne aşteaptă. Încercaţi acest demo pentru back-end. Mai jos vedeţi în stânga prima pagină din back-end iar în dreapta faptul că la fixarea parolei a fost adăugat un instrument de evaluare a "trăiniciei" ei.

img101 img102

Ceva mai multe aflaţi din materialul video de mai jos:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *