S/2: Dixero şi apoi trucaje


→ Luna aceasta un nou proiect interesant va prinde viaţă pe internet: Dixero. Acest sit îşi propune să citească, la modul "verbal", fluxuri RSS. Nu văd pe nimeni stând la calculator şi scriind ceva în Word în timp ce ascultă feed-ul de la TechCrunch. Ideea este însă utilă presupunând că ai un iPod sau un player MP3 portabil şi dimineaţa ţi-l încarci cu varianta audio a feedurilor de internet, pe care să le asculţi apoi pe drum spre serviciu/şcoală. Vom avea aşa ceva şi în limba română? La un moment dat da, căci să nu uităm o avem deja pe Carmen, sintetizator vocal promiţător.

img123

→ Acum câteva zile pe Photojojo a apărut un interesant articol – cu un videotutorial – care explică cum poţi cu Photoshop să "falsifici" tricouri scriind pe ele ce text vrei. Tutorialul explică bine lucrurile aşa că dacă aveţi Photoshop şi o poză cu Dvs cu un tricou "curat" puteţi trece imediat la treabă! Photojojo a deschis şi un concurs în care sunteţi invitat să trimiteţi "trucajul" Dvs, premiul fiind… un tricou. Câteva încercări ale unor concurenţi le vedeţi mai jos.

img125

→ Şi dacă tot am pomenit de trucaje să semnalăm şi articolul de acum câteva zile de pe Digital Inspiration care ne arată cum putem devenim o celebritate. Patru soluţii (unele online, altele programe) pentru a-ţi pune chipul pe o copertă de revistă de exemplu. Am testat MagMyPic şi rezultatul e mai jos, în dreapta. Aţi ghicit, nu am folosit fotografia proprie 😉 . Desigur, cu un program, precum U.R.Celeb pot fi configurate şi titlurile de pe coperta revistei. Vedeţi articolul de la Digital Inspiration pentru inspiraţie de farse…

img126 img127

Cam atât…

Notă: S/2 înseamnă "scurt pe doi" şi aici se reunesc semnalări de pe net ale unor subiecte care nu ar fi putut constitui material suficient pentru articole independente, dar nici nu am dorit să treacă nevăzute. Le-aţi putea numi flash-uri, noi le spunem S/2.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *