Ce număr are la Romtelecom? Află online


Dacă doresc să aflu numărul de telefon (de la Romtelecom) al unei persoane apelez la Paginile Albe. Indici nume (eventual şi prenume) şi judeţ (eventual şi localitate, stradă, număr) şi se face căutarea. Sistemul merge şi pe mine m-a ajutat în numeroase rânduri.

img9

Astăzi însă am citit pe blogul lui Sorin, Hoinar pe web, articolul Informaţii 931 online s-a mutat. Aşa am aflat că există un serviciu online oferit de Romtelecom, serviciul telefonic fiind taxat cu 25 eurocenţi pentru fiecare apel. În schimb pe web nu costă nimic, dar Romtelecom se pare că modifică din când în când adresa paginii web, pentru ca nu foarte mulţi să o folosească 😉 . Am testat şi eu pagina cu pricina şi am avut surpriza să găsesc la un prieten mutat recent noul număr de telefon (în timp ce în Paginile Albe apărea numărul de la vechiul domiciliu). Concluzia: aici se actualizează mai rapid datele. În schimb nu se furnizează mai mult de 10 rezultate, astfel că dacă cumva căutaţi un Popescu sau Ionescu asiguraţi-vă că mai daţi ceva detalii (localitate, stradă, număr…) altfel va fi cam greu, dacă nu imposibil. Excelentă descoperire! Dacă linkul nu este funcţional (depinde la câte luni de la publicare citiţi acest articol) vedeţi blogul lui Sorin poate a găsit noua adresă.

http://infoclienti.romtelecom.ro/931info/index.jsp

img10


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. mihai.floran spune:

    Noua adresă este http://www.118932.ro/ după implementarea sistemului 118800 pentru informaţii ale tuturor clienţilor de telefonie şi 118932 pentru informaţii Romtelecom. Desigur, apelul se taxează, însă pe net este gratis.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *