50 de pluginuri WP


Luna trecută blogul QuickOnlineTips a publicat un articol cu cele mai bune 50 de pluginuri WordPress în viziunea autorului, care spune că foloseşte WP de 2 ani şi a scris chiar el câteva pluginuri. Lista e interesantă şi ca orice listă e subiectivă dar merită un semn de carte, pentru când vom avea nevoie de ea.

img14

Aşa cum stă bine unei liste, elementele sunt grupate. Iată categoriile de pluginuri: pentru comentarii, anti-spam, pentru SEO, pentru navigarea mai uşoară, pentru interactivitatea articolelor, pentru administrarea WP, pentru reclame, pentru traduceri, pentru feeduri şi altele. În timp ce am recunoscut multe pluginuri au fost şi unele complet noi pentru mine (acesta e avantajul listelor… mai dai şi peste ceva necunoscut ţie). Îmi voi permite în continuare să evidenţiez la întâmplare câteva dintre pluginuri, lăsându-vă articolul original pentru lista completă.

 • Live Comment Preview – cei care comentează pot să vadă cum va arăta comentariul lor după submitere
 • Comment Relish – cei care comentează pentru prima oară vor primi un email de mulţumire din partea blogului (evident cu text configurabil)
 • Random Redirect – conduce spre un articol din blog ales în mod aleator
 • EasyTube – pentru o introducere mai uşoară de clipuri de pe YouTube şi Google Video
 • WP-Supercache – o variantă a mai cunoscutului WP-Cache, util dacă doriţi să reduceţi consumul lăţimii de bandă (de dorit dacă de exemplu ajungeţi în Digg.com)
 • Theme Test Drive – permite să testaţi o altă temă, fără ca şi vizitatorii să constate aceasta
 • Buy Me a Beer – pentru donaţii prin PayPal

La final să mai spunem ceea ce mulţi bloggeri ştiu deja: nu vom mai avea parte de WordPress 2.4, această etapă urmând să fie sărită urmând ca în martie să avem director WP 2.5. Asta e… Sperăm ca WP 2.5 să aducă multe noutăţi valoroase.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. Raimi spune:

  Sunt binevenite! Multumim!

 2. Argento spune:

  Asteptam cu nerabdare v2.5!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *