Selecţia selecţiilor: tutoriale Photoshop


Aţi vrea să ştiţi cum să desenaţi în Adobe Photoshop un portret ca cel de mai jos? Sau cum să faceţi ca un text să arate ca mai jos? Ori un buton precum cel de mai jos? Nu e o joacă – dacă nu sunteţi deja expert în Photoshop – dar cu indicaţiile de rigoare aţi putea. Pentru aceasta sunt tutorialele, iar Smashing Magazine a produs săptămâna aceasta încă o selecţie a selecţiilor, spuma tutorialelor Photoshop.

img80

De fapt Smashing Magazine revine asupra temei, tratată – printr-o altă selecţie de pe web – şi în ianuarie trecut. Noua selecţie este însoţită însă de capturi pentru fiecare material şi o simplă parcurgere va creşte apetitul celor pasionaţi de grafică cu Photoshop. Unele nu sunt dificile – chiar au fost tratate pe CNet.ro – în timp ce altele sunt artă pură. De exemplu faţa de mai jos este pictată şi nu se foloseşte de vreo fotografie. Într-un mod mai neobişnuit, tutorialul este… o imagine. Una de 1024 per 4600, care include pe scurt paşii.

img81


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. nicusarpe spune:

  Radu sa ne traiesti… un articol foarte bun… poate extraordinar… deja am facut ceva de acolo si a iesit perfect… astept cu nerabdare orice articol de al tau.

 2. radu.capan spune:

  Multzam de urare. Smashing Magazine au articole rare si aproape intotdeauna extraordinare. Am sa continui din cand in cand sa le semnalez, dupa calitate.

 3. jürgen.toth spune:

  Un site care reuneste, spun autorii sai, cele mai bune tutoriale Photoshop (cu link-uri spre paginile originale) poate fi urmarit aici.

 4. jürgen.toth spune:

  O selectie de link-uri spre tutoriale Photoshop interesante (urmariti si link-urile de sub selectie) este oferita (click) aici. Chiar daca articolul este in limba germana, insa link-urile duc spre pagini in limba engleza.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *