Labirint pentru şoarecele Dvs


Cum staţi cu controlul mouse-ului? "Şoarecele" meu nu merge perfect, adică la milimetru, şi de aceea jocul de mai jos nu mi-a adus decât frustrare 🙁 ! Poate Dvs reuşiţi… Vizitaţi MazeFrenzy.com şi veţi avea primul labirint.

img42

Cum se joacă? Daţi click pe acel punct roşu de lângă textul Start. După ce aţi dat click, mutând mouse-ul mutaţi şi punctul roşu. Încercaţi să ajungeţi cu el la final, lângă textul Finish. Atenţie, evident nu aveţi voie să atingeţi pereţii. Provocarea vine de la faptul că labirintul are părţi dinamice (ceea ce nu vă puteţi da seama din capturile de mai sus). Din acest motiv nu trebuie doar să vă deplasaţi cu punctul roşu pe "canale" ci şi să vă sincronizaţi planul de acţiune cu elementele care se mişcă. La cea mai mică "atingere" a vreunui perete jocul s-a încheiat… şi o luaţi de la capăt. Vă va ambiţiona? Veţi reuşi să terminaţi?

Dacă vă întrebaţi unde este al doilea labirint, verde, atunci derulaţi pagina cu primul labirint şi veţi găsi jos linkul. Sau click direct aici. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *