CaiCar Jongg


Aşa după cum sugerează numele, CaiCar Jongg face parte din familia jocurilor Mahjongg… dar e o rudă mai îndepărtată. După cum vedeţi deja din capturi, sunteţi responsabil de golirea unor parcări. Ele sunt pline ochi de maşini şi – nu ştim de ce – nu pot să iasă decât două maşini deodată, dacă şi doar dacă sunt de acelaşi fel. Fiţi atenţi la detalii, deoarece multe maşini seamănă, fără să fie identice. O maşină care are alta în faţă evident e blocată, şi există o singură direcţie de ieşire pentru maşini. Reuşiţi să goliţi parcarea?

img51

Pentru a face jocul mai incitant, fiecare nivel vă aduce o sumă de bani pe care o puteţi cheltui pe diverse facilităţi speciale. De exemplu ce frumos ar fi să puteţi anula o mişcare greşită… cumpăraţi această facilitate! În captura de mai jos vedeţi unele zone marcate cu cifre: ele indică numărul de maşini din… subteran. Un click acolo şi apare o altă maşină. Dacă aveţi bani suficienţi puteţi să vă cumpăraţi o "vedere" specială, ca să ştiţi ce maşină se ascunde sub un anumit careu. Şi mai sunt şi alte piese speciale.

Jocul este puţin sec fiind fără muzică şi efecte sonore, dar pentru amatorii de jocuri de logică merită o încercare. Oferă nivele de dificultate şi campionate, a câte 40 de nivele! Jocurile are sub 4MB şi nu necesită instalare (doar despachetaţi arhiva şi lansaţi executabilul.)

img49 img50


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *