PDFHammer.com: Ordine în PDF-uri


Să presupunem că aveţi diverse materiale în fişiere PDF şi doriţi să le uniţi într-un fişier PDF unic… cum faceţi? Cel mai simplu este cu PDFHammer.com! Pentru a face testele am selectat trei articole de pe CNet.ro şi le-am tipărit (selection) în format PDF, folosindu-mă de CutePDF Writer. Pentru cei care nu ştiu, e vorba de un program ce instalează o imprimantă virtuală. Te faci că listezi… dar de fapt rezultatul e un fişier PDF cu ceea ce ai trimis la "imprimantă". Foarte simplu şi eficient. Buuun. Drept urmare am obţinut trei fişiere PDF, normal. Dar aş vrea să fie unul singur!

img7

Pasul doi, am mers pe situl amintit (ce are de-a face ciocanul? nu ştiu).

img8

Am încărcat rând pe rând cele trei fişiere şi am apăsat apoi butonul Export Final PDF. Atât! Cele trei PDF-uri au devenit unul singur pe care am putut să îl salvez imediat.

Dar lucrurile bune nu se opresc aici. PDFHammer.com permite şi alte lucruri, precum ordonarea paginilor. Cu cele patru butoane Move … se poate schimba cu uşurinţă ordinea iniţială. Ce uşurare dacă ai făcut o lucrare la şcoală, o ai în PDF, şi îţi dai seama că ai uitat în loc să pui la început cuprinsul, l-ai pus la sfârşit! Aplicaţiile sunt multe. Ar fi fost excelent dacă reordonarea paginilor s-ar putea face cu mouse-ul (drag and drop) sau la pagini multe nişte trimiteri mai rapide (ex: pagina 39 după pagina 3). Dar probabil versiunile următoare vor optimiza această webaplicaţie excelentă.

img9


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Viviana spune:

    M-a ajutat ENOOOOORM sfatul vostru. Super tare. M-ati scos din dilema cu pdf split and merge. La fel si cu pdfhammer.ro, ca solutie de moment.
    Multumesc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *