Să salvăm Marele Copac!


O poveste cu zâne ale pădurii şi un copac fermecat ne introduce într-un incitant joc de agilitate: The Great Tree. Personajul cu care jucăm este o zână, "manevrată" cu mouse-ul, care trebuie să culeagă polen – mici bobiţe sclipitoare, de diferite culori – pentru a le duce la copacul care susţine viaţa pădurii. Bobiţele de polen culese atârnă în coada ei, care atunci când se umple, trebuie golită în partea de sus a ecranului, nivelul încheindu-se atunci când indicatorul care arată cât polen am cules ajunge la capăt.

img163

Culegerea nu e însă chiar aşa uşoară, deoarece, de la un nivel la altul, insecte de tot felul, tot mai multe, mai variate şi mai "rele", o împiedică pe zână în misiunea ei: dacă o ating, împrăştie polenul cules în coadă până atunci, şi îi şi slăbesc sănătatea. Unele insecte dau mai multe bătăi de cap, căci urmăresc destul de îndeaproape zâna, dar pot fi fentate, căci nu se întorc înapoi. Mai există apoi diferite animale: o broască, o furnică, un melc… care fac şi ele rău zânei. Singurele insecte bune sunt acelea prinse într-un cerc verde, pe care trebuie să le eliberăm, şi atunci când o facem primim diferite premii magice care ne ajută în misiune.

img165 img166

img167 img164

Chiar dacă umplerea până la refuz a cozii aduce diferite avantaje, de multiplicare a punctajului sau posibilitatea de a distruge, cu click-stânga, insectele de pe o anumit rază, uneori poate să fie mai înţelept să golim mai des coada, căci altfel nu mai ajungem să terminăm nivelul. Jocul se desfăşoară în diferite cadre precum "tăcerea şarpelui", "sirena îngheţată", "ciuperca adormită". Pe parcursul jocului primim stele pe care le putem "cheltui" pe mai multă agilitate, sănătate, putere sau magie. De asemenea mai primim diferite perechi de aripi, fiecare cu puteri speciale. Putem oricând să ne schimbăm "profilul", luând stele dintr-o parte şi adăugându-le acolo unde vrem, sau luând altă pereche de aripi, după cum ni se pare mai avantajos. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. -Hawkeye- spune:

    Multumiri din partea surioarei mele pentru multimea de jocuri prezentate pana acum 🙂 .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *