Plictisiţi de cursorul de mouse?


La 5 februarie Stardock anunţa lansarea produsului CursorFX. Acesta înlocuieşte CursorXP care, evident, era gândit pentru Windows XP. Acum CursorFX merge atât sub Windows XP (SP2) cât şi sub Windows Vista. Este vorba de un program gratuit – care are şi o versiune Plus, comercială – ce permite utilizatorilor să îşi modifice cursorul mouse-ului în moduri ce merg dincolo de ceea ce Windows-ul poate în mod nativ.

img51

"Tehnologia privitoare la mouse-ul din Windows este aceeaşi cu cea din 1993, când a fost lansat Windows NT 3.1", aminteşte comunicatul Stardock. "Îi lipsesc funcţionalitatea şi efectele vizuale ce sunt posibile cu PC-urile de astăzi. CursorFX actualizează cursorul mouse-ului din Windows pentru a suporta animaţii fluide, transparenţă, efecte, umbre în timp real, stările de acţionare a mouse-ului, scalarea cursorului, schimbarea culorii lui şi multe altele." Nu uitaţi: unele facilităţi sunt disponibile doar în versiunea comercială (umbre, culori, dimensiune). Versiunea gratuită permite oricum schimbarea formei oferind o serie de teme, după cum puteţi vedea din captura de mai sus.

img52

După cum ne-am aştepta, pe WinCustomize.com există o secţiune cu teme pentru CursorFX… iar acum văd că cea mai proaspătă este una intitulată "Valentine". E normal: Ziua Îndrăgostiţilor bate la uşă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *