Şi aztecii jucau Arkanoid?


Pentru cunoscătorii sau iubitorii jocurilor de tip Arkanoid, ideea generală a jocului Bonampack nu mai are nevoie de prezentare. Dar "haina" în care ne este prezentat acest tip de joc este atrăgătoare şi incitantă. Povestea-pretext pentru joc şi cadrul în care se desfăşoară par luate din lumea aztecilor, deşi în paginile de introducere nu se pomeneşte cărei civilizaţii aparţin personajele care ne însoţesc. Aranjamentele pieselor pe care trebuie să le eliminăm cu bila noastră sunt spectaculoase, şi în mişcare. Sunt şi nivele ascunse (care nu apar pe hartă) în care piesele cad sub influenţa gravitaţiei.

img168

În plus, fiecare set de opt nivele (plus cel ascuns) se încheie cu un nivel deosebit, în care personajul negativ ne atacă cu sfere ce se descompun în altele mai mici. Aici trebuie să tragem în piesele statice şi în sfere, evitând ca acestea din urmă să atingă platforma de joc. Pe măsură ce distrugem sferele, se umple un indicator roşu, nivelul încheindu-se când acesta ajunge sus. Nu este foarte uşor să treci de acest gen de nivele, şi mai sunt şi altele ce constituie o provocare destul de mare.

img172 img169

img170 img171

Bonus-urile speciale pe care le primim sunt în general aceleaşi ca la toate jocurile de acest gen: platforma de joc mai mică, mai mare sau cu magnet; mai multe bile deodată; bile cu puteri speciale… Cel puţin unul dintre bonus-uri nu l-am mai întâlnit până acum: cursorul se transformă în ţintă, şi bila nu mai cade pe platformă, ci urmăreşte ţinta, putând să o conducem cu uşurinţă spre locurile mai dificil de ajuns altfel. Toate aceste elemente speciale nu durează însă decât un număr limitat de secunde. Şi pentru a trece la un nou nivel trebuie neapărat să distrugem toate piesele. Dar se pot câştiga destul de multe vieţi. Vă urez să vă delectaţi cu imaginile frumoase ale jocului, şi succes să îl opriţi pe Tirit în misiunea lui întunecată!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *