Viaţa la Microsoft


Am văzut acum câteva luni cum e viaţa la Google. Acum e cazul să vedem cum e viaţa la Microsoft. Prezentată cu ironie… chiar de Microsoft! De pe situl On10.net al Microsoft, transpus pe Viddler de Ryan de la Cybernetnews. Cât mai poţi râde de tine e bine 😉 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Gabriela Lidia Radu Ureche spune:

    Si eu am vizitat Microsoft Corporation din Redmond, WA. Fiul meu, avand si titlul de -Ph.D.- lucreaza de cativa ani acolo. Este o Companie exceptionala, o organizare exceptionala, un ambient interior si exterior exceptional. „Circul ” prezentat” este jalnic. Ma indoiesc sa le fi fost ingaduit acelor tineri sa faca asemenea „spectacole ” in incinta vreunei cladiri a Microsoft. Am surprins foarte fugitiv cateva aspecte din asa zisele „birouri”. Nici vorba sa arate in felul prezentat. Acolo se munceste foarte serios, foarte mult si cu foarte bune rezultate. Anul trecut am vazut pe TVR 1 un fel de serial (2 episoade) „realizat de niste studenti moldoveni. Aceeasi tema: Circ si neseriozitate. Complet fals. Fara o documentare serioasa nu este admisibil sa duci in derizoriu nici Compania Ms. si nici pe oamenii deosebit de valorosi prin competenta profesionala, disciplinara si morala ce lucreaza la Microsoft. Probabil pot exista o multime de programatori,etc., veseli voyajori o anumita perioada de timp. Nu apreciez, de fapt nu accept sa facem atat de „gustata” bascalie din tot ce este valoros sau chiar din necazuri cum se „uziteaza” la noi. Facand aceste observatii intr-o Revista Catolica, sugerez initiatorului publicarii acestui asa zi material, sa reciteasca (?) unul din tratatele lui Baltazar Garcian: „Discernatorul”.

  2. radu.capan spune:

    Stimata doamna, ma voi limita la 2 observatii. 1) Aici nu este vreo Revista Catolica ci un sit catolic dedicat spatiului IT; 2) materialul de mai sus este preluat de pe un sit al Microsoft, filmat de si cu angajati ai Microsoft, capabili de autoironie. Ca nu toti o gusta, e o alta problema. Cele bune!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *