De relaxare: Descurcaţi firele


Vă amintiţi de jocul Spiderz prezentat de Oana anul trecut? Pentru mine a fost prima oară când am văzut acel tip de joc, dar zilele acestea l-am regăsit mai abstractizat sub forma unui joc flash. Untangle e scris de Chris Benjaminsen şi merge pe aceeaşi idee, doar că fără păianjeni. Aveţi o serie de puncte, unite unele între ele de un – să îi zicem – fir. Trebuie să mutaţi acele puncte astfel încât să nu existe suprapunere între fire. La început pare simplu şi evident pe parcurs lucrurile se complică. De multe ori ajungând la un nivel nou îmi spuneam "e imposibil de făcut!", dar după câteva minute, mai din logică, mai din noroc, situaţia se limpezea.

img6

Păcat că sunt doar 19 nivele. Primele vă introduc în ideea jocului cu "scheme" simple. Puteţi să reluaţi oricând un nivel terminat, dar nu puteţi sări peste nivele neterminate. Dacă vă deranjează sunetele, există butoane pentru a opri fundalul sonor şi efectele sonore. Succes!

PS: Autorul oferă liniile de cod necesare ca cine vrea să introducă jocul în propriile pagini. Am încercat dar nu am reuşit nicicum, aşa că urmaţi acest link pentru a juca Untangle iar eu mai jos pun câteva capturi cu nivele din joc.

utangle.jpg


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *