MP3shki.ru: ascultă online


MP3shki.ru este clar inspirat din Songza.com. Aduce însă şi ceva nou aşa că m-am gândit să îl semnalez. Este un sit rusesc şi la prima privire mi-a luat ceva până mi-am dat seama de unde schimb limba. Într-un târziu am sesizat în dreapta picioarelor "mascotei" trei mici linkuri: RU, EN şi DE. Ajungând pe engleză am răsuflat uşurat şi l-am folosit.

img4

După cum ne-am aştepta, MP3shki face parte din marea categorie a siturilor (gen cele pentru torrente) care nu găzduiesc nimic ilegal… doar fac link către locuri unde muzica poate fi pusă legal sau nu. Printre resursele folosite de MP3shki se numără clasici precum YouTube dar şi situri ruseşti (despre care nu am ce să vă spun, pentru că nu pricep limba, cu toate că trei ani – luuuungi – a trebuit să o studiez la şcoală).

Situl poate fi folosit imediat, fără înregistrare. Dacă vă înregistraţi puteţi însă să vă regăsiţi playlist-urile ulterior. Totul se învârte în jurul motorului de căutare. Rezultatele se încarcă dinamic şi cu un click pe o piesă puteţi opta între cinci acţiuni: link spre ea (cu audiţie pe MP3shki.ru, nu link direct spre mp3); link spre sursă (ex: spre clipul pe YouTube); respingerea piesei (dacă mai mulţi o marchează "as bad", piesa nu va mai apărea în rezultatele căutărilor); audiţia ei (play) şi respectiv adăugarea la playlist. Lista de piese are o limită maximă (probabil vreo 40 de piese). Poate fi salvată, am spus, doar ca membru. Puteţi să ascultaţi piesele în ordinea adăugării lor (cu mouse-ul, simplu, puteţi schimba ordinea lor) sau "amestecate" (aleator, random). Adevărul este că tot procesul este foarte intuitiv şi nu fac decât să jignesc explicând apa caldă. Dacă vă interesează, vedeţi! Audiţie plăcută!

img5


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. sunshine64sm spune:

  E bine ca până la urmă „… mi-am dat seama de unde schimb limba” 😀

 2. PRECIZARE spune:

  Onor sunshine64 (mai puneai 5 si era 69!!!) as putea avea si eu curiozitatea legata de prezenta ghilimelelor in semnalarea facuta? La „sm” (banuiesc si io?!) cum te-ai fi exprimat!? Asta in ideea ca ai dorit sa pari interesant vizavi de exprimarea celui ce semneaza aceasta prezentare, nu-i asa!? Ei, bine, daca administratorul de site n-are nimic impotriva (si nu vad ce ar avea!!!?), iti spun ca eu sunt ziarist, si nu dintr-aia care „ghicesc” limba Eminescului, oarece prezente prin oarece antologii de poezie (numai k idee!), si daca am de remarcat ceva la Dl. Radu Capan, inafara de cunostintele stralucite specifice acestui site, deci, inafara ca este un meserias cool am remarcat o stilistica a frazei pentru care sunt convins ca il invidiaza oameni cu pretentii intr-ale condeiului.
  JOS PALARIA! Cat despre curiozitatea mea, chiar ca nu as vrea sa mor cu sufletul neimpacat !!! Haideti mai intai sa ne uitam in oglinda si pe urma sa aratam cu degetul la ceilalti… NUMAI DACA ESTE CAZUL !!!
  Multumesc domnule Capan, inca o data, cu tot respectul si pretuirea unui morosan pe bune…
  Vasile I.V. Danci ot Moisei


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *