Răcoreşte-te culegând taxe


Aţi avut o săptămână grea? Vă puteţi "răcori" puţin fără să răniţi pe nimeni… decât nişte supuşi nevinovaţi dintr-un Ev Mediu apus. Îl readuce în actualitate The Black Night, un joc flash pe care unii îl vor găsi amuzant, alţii prea violent (pentru aceştia din urmă: nu îl jucaţi). Puteţi să îl descărcaţi pentru a-l juca offline, iar dacă preferaţi să nu aveţi nimic de instalat, vă recomand să îl luaţi de la Caiman (1,2MB, se descarcă rapid).

img51

Puţin despre joc acum: sunteţi un foarte-foarte-foarte rău colector de taxe care, trimis de rege, strânge bani de la supuşi. Aceştia (de la ţărani până la domniţe) îi au ascunşi pe undeva prin buzunare, iar matahala neagră trebuie să îi lovească cu ce are în mână pentru a obţine bani. Şi cu cât loveşte mai puternic, cu atât scoate mai mulţi bani de la supuşi. Fiecare nivel are o sumă cerută: nu aţi reuşit, aţi pierdut jocul; aţi reuşit, puteţi să cumpăraţi arme mai grele, ce scot bani mai mulţi, sau diverse poţiuni/puteri speciale. Vă va trebui ceva timp pentru a vă obişnui cu modul de operare al "cavalerului" negru: dacă ţineţi mai mult apăsat mouse-ul va putea da lovituri mai spectaculoase. Iar după o lovitură serioasă colectorul de taxe trebuie să îşi tragă sufletul. Have fun! Sunt peste 12 nivele dar nu ştiu exact câte. Reuşiţi să ajungeţi la final?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Ce joc tâmpit… Să le dai în cap cu o măciuncă la oameni (apar şi bătrâni, călugări în joc) că să iei bani. E chiar tâmpit.

  2. radu.capan spune:

    Pana nu ne faci pe noi tampiti e OK… Cred ca totusi s-ar putea gasi niste exprimari mai diplomate.

  3. david_elites spune:

    Sunt mai mult de 13 nivele. 🙂 La al 13-lea m-am oprit eu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *