Tapeturi: Vista, Mac…


Eu unul sunt pretenţios la capitolul wallpaper-e (hai să le spun tapeturi, cum mi se sugera acum câteva săptămâni): îmi place mai ales să fie clare şi nu poze "întinse". Nu mă dau în vânt după tapeturi cu maşini, filme, jocuri sau altele, preferând două categorii: natură şi "abstracte", adică acelea care au jocuri reuşite de forme şi culoare. Am găsit un alt set (câte nu au mai fost deja prezentate pe CNet.ro) de tapeturi Vista. În acest set sunt 16 imagini grupate în trei categorii: Vista curves (8), Silky embossed (4) şi Corporate clean (4). Poate unele vă vor părea prea simple, dar eu le găsesc destul de elegante.

img

În articolul indicat mai sus autorul mărturiseşte: "One of my online hobbies is to collect and archive nice wallpapers." Am răsfoit blogul – ceea ce vă invit şi pe Dvs, şi am mai găsit într-adevăr tot felul de colecţii de tapeturi. Acolo am găsit de exemplu câteva tapeturi Windows Se7en: după mine prea luminoase ca imagine. Dar am găsit unele plăcute în colecţiile de tapeturi Mac, Leopard şi Adobe. Am selectat câteva imagini demonstrativ.

img2

PS: blogul în cauză are şi alte articole interesante, nu doar despre wallpaper-e.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    O enumerare de „tapeturi” interesante se gasesc si la adresa: http://www.drweb.de/weblog/weblog/?p=1007
    Este vorba de un site in limba germana, insa linkurile si imaginile spun totul. Mai specific faptul ca este site-ul din care a pornit proiectul SmashingMagazine.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *