Jocuri 3D cu maşini


Caiman.us a semnalat săptămâna trecută mai multe jocuri cu maşini, majoritatea în 3D. Nu am încercat nici măcar unul, deci nu pot vorbi din experienţă proprie, dar cu toate acestea doresc să vi le semnalez, pentru pasionaţii genului.

Linkurile vor fi spre paginile de pe Caiman ale acestor jocuri (toate gratuite), nu spre siturile originale (iar în paranteze dimensiunea jocului). Explicaţie e simplă: în multe cazuri jocul descărcat de pe situl producătorului necesită instalare, dar de pe Caiman doar despachetare şi lansare.

MultiRacer (6.8MB)

img

De la 1 la 4 jucători, pe acelaşi calculator nu şi în reţea. Cum nu există maşini cu AI (inteligenţă artificială) nu are prea mult farmec să joci singur… fiind chiar singur. A se lansa setkeys.exe pentru stabilirea tastelor de joc. Grafică foarte bună şi sunete realiste. Trei tipuri de maşini, patru hărţi iar desfăşurarea ţine cont de timpul zilei.

Desert Racing (7.7MB)

img1

Evident cursele se petrec în deşert, având la dispoziţie garaje (pentru reparaţii) şi magazine (pentru îmbunătăţirea maşinii). Vă puteţi creea propriile trasee. Sunt disponibile 13 tipuri diferite de maşini. Se poate concura împotriva maşinilor conduse de calculator, dar şi de prieteni.

Used Cars Arena (10MB)

img2

Patru tipuri de maşini (a la maşinuţe electrice de jucărie), de oraş sau de sport şi opt tipuri de piloţi. Patru nivele de dificultate şi trei moduri de joc (cursă de unul singur, campionat şi contra cronometru).

A Bug’s Drive (7.3MB)

img3

Aveţi la dispoziţie 12 trasee, 4 grade de dificultate, posibilitatea de a participa la campionat sau la scurte întreceri, de fiecare dată precedată de practică şi calificare. Există o oarecare varietate pe trasee, dată de elemente precum tuneluri, poduri şi texturi diferite.

VDrift (13MB versiunea minimală; 190MB versiunea completă)

img4

Grafică excelentă (dar nu lipsită de buguri). În versiunea completă sunt 19 trasee (Barcelona, Brands Hatch, Detroit, Dijon, Hockenheim,Jarama, Kyalami, Laguna Seca, Le Mans, Monaco, Monza, Mosport,Nurburgring Nordschleife, Pau, Road Atlanta, Ruudskogen, SpaFrancorchamps, Weekend Drive, Zandvoort) şi 28 de tipuri de maşini. În versiunea minimală doar 2 trasee şi patru maşini.

F1 Legends (23,4MB)

img5

Grafică uimitoare. Curse cu maşine de formula 1, ce reconstituie sezonul 1993, cu unii dintre piloţii cei mai faimoşi, precum Ayrton Senna, Alain Prost, Michael Schumacher, Jean Alesi şi Brundle. Decoruri realiste (inclusiv vreme cu ploaie).

Sper să găsiţi un joc pe placul Dvs între toate acestea!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 4,29 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *