Tragi cu tunu, ca nebunu’


Ei, nu chiar aşa, dar rima 🙂 . De fapt trebui să tragi cu cap! Cu "ghiulele" desigur, dar cu cap. Dacă urmăriţi CNet.ro de mai multă vreme, atunci poate vă amintiţi de un joc similar prezentat în toamna anului trecut: Cannon Folder. Jocul pe care vi-l recomand acum este de pe… Discovery.com. Cum aşa? Simplu: Cannon Challenge este un fel de joc promoţional pentru o emisiune Discovery.

img9

Ideea jocului este simplă: aveţi un tanc şi nişte obiective de distrus. Alte implementări ale acestui joc includ şi vântul în ecuaţie, dar aici nu există vânt! Rămâne însă provocarea mare pentru că între tanc şi obiectivele de distrus se află mereu diverse forme de relief. Trebuie să manevraţi doar doi factor: unghiul turelei şi viteza de "expediţie" a proiectilului. Aveţi mereu la dispoziţie 15 încercări, iar proiectilele rămase nefolosite la final de nivel se transformă în puncte (păcat… era bine dacă se conservau pentru nivelul următor). Numărul inamicilor (care nu trag, un alt lucru ce face viaţa mai uşoară în acest joc) creşte de la un nivel la altul. Şi de la nivelul 10 prind şi mobilitate!

Mai multe nu sunt de spus! Cu o parte de noroc şi o parte ştiinţă, acest joc s-ar putea să vă reţină atenţia 5-10 minute, sau mai mult. Sunt 15 niveluri, iar eu la prima încercare am eşuat pe la nivelul 6. La a doua am ajuns la nivelul 12. Dvs?

img10 img11


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *