Star Defender 4


Nu mă dau în vânt după jocurile cu împuşcături, arme, distrus nave extraterestre, dar îmi place ideea de "a face curăţenie" pe ecranul de joc – poate pentru că se face mai repede decât prin casă, dar e drept că în casă nu trebuie să o iau de la început dacă… am rămas fără vieţi! În Star Defender 4 trebuie să salvăm lumea de la distrugere, distrugând noi, cu nava noastră, navele extraterestre sau insectele ciudate care ne atacă. Sunt peste 100 de nivele, grupate în 8 misiuni din ce în ce mai complicate.

img108

Ne confruntăm cu multe feluri de nave şi insecte, fiecare cu stilul ei de atac, cu stilul ei de arme. Unele trag cu proiectile simple, altele trag în cerc, proiectile mai mici sau mai mari, altele trag cu lasere. Unele "depun" un fel de ouă, din care ies apoi insecte care ne vor ataca. Majoritatea navelor se mişcă pe ecran, mai mult sau mai puţin predictibil, dar sunt şi care stau pe loc. Acestea însă "simt" poziţia în care se află nava noastră şi trag după ea. Ne putem feri de aceste proiectile, căci odată trase nu îşi mai schimbă direcţia, dar presupune multă rapiditate şi atenţie "dansul" stânga-dreapta pentru a te feri de toate proiectilele care se îndreaptă la un moment dat spre tine.

img109 img110

Nava se manevrează cu mouse-ul, şi cu arma principală, la care avem muniţie nelimitată, tragem cu click-stânga. Există bineînţeles bonus-uri: unele ne dau putere, altele ne fac invulnerabili, altele măresc puterea armelor noastre, şi altele ne dau desigur şi alte feluri de arme, acţionate cu click-dreapta. Sunt rachete care distrug duşmanii dintr-o singură lovitură; sunt bombe care se agaţă pe navele extraterestre şi apoi vor exploda, distrugând şi din jurul lor; sunt arme care caută ele duşmanii şi îi distrug din prima. Dacă pierdeţi toate vieţile, trebuie să reluaţi de la început – probabil de la începutul misiunii. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *