TransCanada Racing pentru PPC


Mini-TransCanada este joc de curse auto 3D pentru PPC oferit de OmniGSoft. Traversează teritoriul vast al Canadei în Pocket PC-ul tãu!

image

Poţi concura pe 11 trasee virtuale prin Canada. Cunoaşte Canada şi bucură-te de scenariile naturale, rurale şi urbane splendide! Poţi alege din 17 vehicule de familie cu mărci populare din toată lumea, de la Audi, Chevrolet, Ford, Pergeot la Toyota, de la Sedan, Coupe, Jeep la Van. Mai mult, instalând librăria de vehicule, poţi extinde parcul de maşini.
Este unul din cele mai bune efecte 3D care îl poţi avea în jocul de curse pentru Pocket PC şi coloritul 3D reflectându-se cu efecte luminoase sofisticate, metalice şi strălucitoare pe părţile autovehiculelor. Simulare credibilă fizică şi dinamică.

 image

Cerinţe de sistem: Suportă toate tipurile de Windows Mobile Smartphone 2002/2003/2003 SE/WM 5.0 & 6.0. Cere Microsoft ActiveSync 4.2 sau mai nou pentru instalare.

Costul jocului este de 19.95 USD şi se poate procura de aici. Ca un „bonus” vă ofer şi o serie de maşini noi, care să le ataşaţi jocului dacă îl cumpăraţi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *