Fotografii stil Polaroid


Pentru cei leneşi, foarte grăbiţi sau fără fără cunoştinţele tehnice necesare, sunt o puzderie de webaplicaţii ce pot prezenta interes. Un exemplu este Photo-Notes.com, care tot ce face este să "transforme" o imagine într-o fotografie gen Polaroid.

img113

Practic Dvs trebuie doar să alegeţi o imagine de pe calculator (sau click pe Assorted pentru a lua una din cele oferite de sit), să alegeţi o "margine" tip Polaroid (diferă unghiul de înclinare şi alte mici detalii) şi o culoare pentru un scurt text (sub 50 caractere) pe care îl puteţi evident scrie. Apoi imaginea rezultată poate fi trimisă prin email. Sau salvat linkul pentru o vizualizare ulterioară.

După cum spuneam, nimic ce chiar şi un utilizator mediu nu ar putea face într-un program de grafică. Fie el şi GIMP cel gratuit. Dacă doriţi ceva puţin mai aranjat, aţi putea încerca un wallpaper cu prietena/soţia Dvs pe care să îl aveţi afişat măcar luna martie 😉 . Pentru cei care se miră privind imaginea de mai jos, 1) da, sunt căsătorit; 2) dar nu cu Hillary Duff. Un parcurs ar putea fi acesta.Căutaţi mai întâi cu Google o imagine mare drept fundal. Să zicem tulip wallpaper sau tulip 1024×768 (evident puteţi căuta alte flori, sau sky sau landscape şi rezoluţiile dorite). În editorul grafic favorit încărcaţi apoi fotografia prietenei/soţiei. Adăugaţi-i o bordură albă (să zicem 15 pixeli, variaţi după cum arată) şi apoi încă atâta spaţiu alb dedesubt. Apoi scrieţi ceva, un text sub imagine. Dacă sunt pe mai multe layere, imaginea polaroid compactaţi-o într-un layer. Acum revenim la fundal. Aduceţi imaginea cu prietena/iubita ca layer peste fundal. Rotiţi-o şi aplicaţi-i o umbră. În 2-3 minute puteţi avea un wallpaper personalizat ca cel (scalat, redus) de mai jos.

img114

Şi cum nu am mai făcut de mult un videotutorial, m-am gândit să înregistrez rapid paşii despre care am scris. Dacă va fi de folos cuiva…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *