Tutoriale Photoshop (în română)


Desigur că pe internet găsim nenumărate situri în limba engleză cu tutoriale Photoshop. Dar în limba română? Un sit pe care l-am observat de mai mult timp este Tutoriale-Photoshop.blogspot.com. Este un blog românesc ce oferă atât articole despre cum se pot face una şi alta în Photoshop dar şi articole introductive ce explică instrumente sau concepte din programul Adobe.

img115

O problemă care sper să se rezolve este RSS-ul indicat greşit (cel puţin feed-ul respectiv nu reflectă conţinutul sitului). Iar antetul paginii nu indică automat vreun alt feed, cel corect de preferinţă 😉 , aşa că până atunci poate fi urmărit doar prin vizitare repetată…

Şi dacă tot vorbim de tutoriale, haideţi să mai pun două linkuri pe care le am de mai mult timp, dar de data aceasta în engleză:

img116 img117

Ca de obicei, simţiţi-vă liberi să indicaţi prin comentarii alte situri cu tutoriale Photoshop, româneşti în special, dar şi în engleză (dacă respectă tema).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. sandryn spune:

  Wow 🙂 . Mersi mult ptr review sa-i spun asa, ma bucur ca iti place blogul. Legat de RSS asa e, nu prea i-am dat atentie. O sa-l rezolv in cel mai scurt timp posibil, la fel si cu articolele sper sa nu scada (bacu asta e de vina 🙁 ). Ms inca o data! Numai bine!!

 2. jürgen.toth spune:

  Pentru cei care inteleg limba germana tutoriale video foarte bine realizate si interesante pentru fanii Photoshop sunt accesibile aici: http://www.photoshop-podcast.de/

 3. Radu Chelariu spune:

  http://designerbolnav.blogspot.com

  Tutoriale, Tips & Tricks etc. de grafica

 4. PiticStyle spune:

  Am lasat si eu un site de tutoriale photoshop saptamana aceasta, respectiv http://www.tutorialephotoshop.ro

 5. LyVyU VT spune:

  Inca un site cu tutoriale in romana: http://www.rophotoshop.com

 6. OxygenShop spune:

  Tutoriale Photoshop in romana gasiti si aici: http://www.oxygenshop.ro/

  In curand si niste concursuri pentru pasionatii photoshop cu premii in bani! Stati pe aproape.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *