Doar azi gratuit: Fastlane Pinball


Un (prea) mare procent dintre jocurile oferite gratuit de GiveAwayOfTheDay sunt din familia "match 3", astfel că o variaţie este mereu salutată. Iar jocul de astăzi, până acum a strâns opinii de regulă favorabile (mai puţin problemele de compatibilitate ale unora cu Vista x64). E vorba de Fastlane Pinball a cărui pagină originală de prezentare o găsiţi aici. Este, evident, un joc din familia pinball şi dacă dimensiunea fişierului de descărcat (64MB) nu vă sperie, poate îl veţi încerca.

img

De pe pagina originală a jocului aflăm că sunt incluse câteva misiuni (Subway Blowout, Multiball, Park the Car, Jailbreak, Monorail Maze, Casino, Car Crash, Combo Shots), trei stiluri de joc (Pizza Packing, Hit the Slots, Highway Chase), precum şi că se poate juca în reţea. E plin de efecte speciale (nu l-am testat, citez din prezentarea jocului) şi în orice altă zi costă 10usd. Dvs aveţi aproape o zi la dispoziţie pentru a-l descărca şi instala fără să daţi vreun RON pe el.

img1 img2

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe şi jocuri utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *