De relaxare: Încăierarea roboţilor


În scopuri publicitare Intel Xeon a construit un sit cu un joc flash interesant. La RoboBrawl.com veţi putea să luaţi parte la o încăierare a roboţilor. Nu ca spectator ci ca participant direct!

img61

Puteţi să vă deschideţi un cont gratuit sau să jucaţi ca oaspete (ca oaspete vă va chema… Oaspete – Guest – şi nu veţi putea salva scorul şi relua jocul). Orice variantă aţi ales, în pasul următor vă configuraţi robotul. În stânga şi în dreapta lui sunt diverse opţiuni: puteţi schimba arma cu care atacă (cu cât loveşte mai de la distanţă şi mai distructiv, mai bine), trupul (cu cât e mai solid cu atât mai bine) şi picioarele (cu cât asigură o deplasare mai rapidă cu atât mai bine). Trebuie să ţineţi cont însă de sarcina energetică maximă suportabilă. Aceste schimbări sunt vizuale, dar sunt şi cele din dreapta (energy efficiency, virutalization şi performance) pe care personal nu am ajuns să le studiez îndeaproape.

Urmează apoi lupta. Aveţi din nou două variante: luptaţi împotriva roboţilor generaţi aleator de joc, dotaţi cu AI; sau chemaţi cinci prieteni să vă confrunte. În acest al doilea caz indicaţi adresele lor de email, iar în clipa în care toţi şi-au configurat robotul lupta va putea începe. După cum vedeţi din captura a doua de mai jos, lupta este vizualizată de sus (se pierde din spectaculozitate… dar asta e). Vă deplasaţi cu săgeţile şi atacaţi cu spaţiu. Aproape sigur veţi muri în prima sau în primele lupte. Asta până veţi înţelege ce e mai bine să alegeţi pentru configurarea robotului. Succes! Şi fie ca cel mai bun să câştige 🙂 .

img62 img63


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *