Garden Defense: Apărăm grădina de dăunători!


Garden Defense este un captivant joc de tipul Tower Defense, în care trebuie să amplasăm de-a lungul unui traseu diferite mecanisme sau plante care luptă împotriva dăunătorilor ce invadează grădina cu flori: atât târâtoare cât şi zburătoare. Odată amplasate acestea, în principiu putem doar să stăm să le urmărim cum îşi fac singure treaba, dar dacă este nevoie putem să le mutăm – doar mecanismele – sau să le îmbunătăţim performanţele şi în timpul acţiunii.

img183

Primim bani în funcţie de dăunătorii omorâţi şi de florile care au rămas intacte în stratul aflat la capătul traseului. Cu aceşti bani putem cumpăra alte mecanisme sau plante, sau să le îmbunătăţim pe cele pe care le-am achiziţionat deja. Avem de exemplu pitici care trag cu ceva arme, flamingo care produc curenţi de aer ce ameţesc zburătoarele, floarea-soarelui care scuipă seminţe, cactuşi care aruncă cu ace… Îmbunătăţirea lor înseamnă că le mărim puterea de tragere sau aria în care acţionează. La nivele mai înaintate putem cumpăra şi super-pitici, super-floarea-soarelui sau alte facilităţi de la laborator. Când considerăm că suntem gata, dăm click pe Ready şi dăunătorii vor începe să vină.

img184 img185

img186 img187

Putem alege între cinci grade de dificultate, la Very Easy fiind chiar foarte uşor să le venim de hac, treburile complicându-se însă până la Very Hard – aici devine neapărat necesar să mai mutăm mecanismele, dar atenţie că odată mutate le trebuie un timp să îşi "revină" înainte de a putea acţiona. Un indicator ne arată ce fel de dăunători vor veni – târâtoare sau zburătoare sau şi unele şi altele, aşa că putem face cumpărăturile în funcţie de aceasta, având în vedere că unele mecanisme sau plante nu atacă decât un tip de dăunători. Putem chiar să vindem un mecanism sau o plantă din cele amplasate deja, pentru a cumpăra ceva mai avantajos. La unele nivele târâtoarele şi zburătoarele o iau pe căi diferite, aşa că mare atenţie cum amplasaţi distrugătorii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *