Trimite flori (virtuale sau reale)


Primăvara vrea să se instaleze şi florile încep să fie tot mai prezente, măcar prin pieţe, pe la colţuri de stradă sau magazine specializate. Dacă vrei să trimiţi flori la distanţă internetul e de mare folos: există situri care, evident contra cost, expediază flori la (aproape) orice adresă (din ţară, din lume), precum şi situri care transmit flori virtual – adică sub forma de felicitări electronice. Iar unele situri fac şi una şi alta. De exemplu VirtualFlowers.com, în ciuda titlului, expediază şi fizic şi electronic. Imaginile sunt cam mici după mine.

img50

VirtualFlorist.com are de asemenea dublă specializare. Există şi o secţiune de felicitări electronice unde nu se găsesc doar imagini cu flori. Specializat pe flori virtuale este iFlowers.com, dar care arată parcă ar fi un sit din anii 1990. În toate cele trei propuneri expediţia este simplă, nu e nevoie de cont prealabil, rezumându-se la a alege o imagine şi a scrie datele expeditorului, destinatarului (nume şi email) şi un text scurt.

img53

Un sit mai simpatic (dar şi mai Web 2.0 decât cele amintite mai sus) este TheyreBeautiful.com. Pentru moment sunt disponibile opt buchete, dar la fiecare buchet sunt diferite variaţii! În rest simplu: destinatar, expeditor, text şi… trimite. Dar! Există un "dar" important: destinatarul îşi poate păstra florile primite într-o "grădină", evident virtuală, unde va trebui să mai revină şi să îşi "ude" florile. Asta îmi aminteşte de screensaverele cu peştişori care, nehrăniţi, mor.

img54

Şi acum e timpul să trecem la spaţiul mioritic, nu? Credeţi că noi ducem lipsă de floriri care să primească prin internet comenzi şi să le ducă la uşa persoanei iubite/dragi/apreciate..? Nu. Trei exemplu: Florarie.com, Florarie.ro, FloriDeVis.ro. Sub 100RON e cam greu de găsit ceva… Dar, dacă banii nu sunt o problemă, cel puţin în fotografii buchetele arată extraordinar. Doar ultimul dintre cele trei situri româneşti oferă şi flori virtuale.

img55

Dacă vreodată aţi dat-o rău de tot în bară cu prietena/iubita/soţia şi nu doriţi să vă apropiaţi de ea până nu îi mai trece din supărare, acceleraţi "procesul" cu un buchet real de flori, comandat online. Trebuie doar câteva clickuri (că banii…).

PS: Lista de situri româneşti este probabil mai lungă. O sugestie primită în comentariu este Florar.ro.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. Ati fi putut adauga mai multe website-uri prezente pe web-ul mioritic, este bine sa mai iesim si noi la rampa nu numai cei din afara.
  Cat despre preturile practicate sunt sigur ca se gasesc buchete si aranjamente sub 100 lei. Puteti gasi sevicii si produse de calitate la preturi bune pe Florar.ro si nu numai…

  O zi buna si colorata va doresc.

 2. Deasemenea FloriInBucuresti.ro este o florarie locala cu livrare oriunde in Bucuresti in doar cateva ore 🙂 .

 3. Buchete.ro spune:

  Puteti incerca si http://www.buchete.ro , nu veti regreta 😉 .

 4. Flori spune:

  Din 1 decembrie puteti apela cu incredere si la serviciul pus la dispozitie de http://www.flori.ro

 5. Trimite flori spune:

  Livrare flori la domiciliu oferita de cea mai mare florarie online din Romania: TrimiteFlori.ro.

 6. flori spune:

  Toate aceste florarii sunt o joaca de copii, poate cu exceptia uneia iar invalmaseala de comentarii publicitare denota penibilitatea proprietarilor si disperarea lor in lipsa unei strategii pe termen lung coerenta…

  Le urez mult succes tuturor si consider ca e loc pentru toti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *